Meest verkocht

Informatie

Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Zodra wij uw bestelling en betaling hebben ontvangen, gaan wij de mat(ten) speciaal voor u maken. De matten worden daarna als pakket over het algemeen binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling verzonden via DHL of PostNL met tracking en aflevering zonder handtekening. U krijgt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

De verzendkosten bedragen slechts € 4,00 en zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Ook bij bestelling van meerdere matten in 1 bestelling bedragen de verzendkosten € 4,00. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht.

Wij verzenden ook naar België. De verzendkosten naar België zijn echter wat hoger. Hierdoor zullen wij € 6,00 per pakket moeten doorberekenen.

Retouren

De matten worden speciaal voor u vervaardigd met uw eigen foto's. Het heeft derhalve geen zin om de matten te retourneren. Wij besteden veel aandacht aan het correct vervaardigen van uw mat. Mocht u echter niet tevreden zijn met de aangeleverde mat(ten) willen wij u verzoeken contact met ons op te nemen via: klantenservice@fotoopmat.nl, zodat wij wellicht een nieuwe kunnen maken. In ieder geval zoeken we samen naar een passende oplossing en...

NIET GOED = GELD TERUG!